Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
audio_issues [2022/07/11 05:05] – link to script page example atariaudio_issues [2022/08/02 07:40] (current) – add instructions to get to the menu atari
Line 54: Line 54:
   - Replace the second digit with your audio number. For instance, if it is ''audio.device=0,3'', then according to our example it would be ''audio.device=0,4''. The following text doesn't particularly matter, that's just the label it shows in EmulationStation.   - Replace the second digit with your audio number. For instance, if it is ''audio.device=0,3'', then according to our example it would be ''audio.device=0,4''. The following text doesn't particularly matter, that's just the label it shows in EmulationStation.
   - Reboot, and if your audio still isn't working then try ''audio.device=1,3'', then ''audio.device=2,3'' and so on.   - Reboot, and if your audio still isn't working then try ''audio.device=1,3'', then ''audio.device=2,3'' and so on.
 +
 +===== Not all of my speakers are being used =====
 +
 +Ensure you have selected the right audio profile in **MAIN MENU** -> **SYSTEM SETTINGS** -> **AUDIO PROFILE**.
 +
 +For instance, a 5.1 surround sound setup would want to use the "SURROUND 5.1" profile:
 +
 +{{:audio-profile.png?nolink&600|}}
  
 ===== I have sound in emulators and the main menu, but not during video previews ===== ===== I have sound in emulators and the main menu, but not during video previews =====
  • audio_issues.1657515947.txt.gz
  • Last modified: 3 months ago
  • by atari